Fakturering

Hvis du ønsker selv at fakturerer kan du vælge mellem flere forskellige standard fakturalayouts. Derudover kan de enkelte fakturalayouts tilpasses og ændres efter dine behov. og ønsker om logo på fakturaerne er selvfølgelig ikke noget problem, ligesom fakturaer kan sendes via e-mail og UIOUBL. Der kan faktureres på varenumre eller med fritekst linjer.

Du kan indsende (Købs)fakturaer og bilag til din egen Indbakke i systemet, hvor vi kan kontere direkte fra. Har du brug for at fakturere på flere sprog og i andre valutaer, er der rig mulighed for det. Uniconta understøtter mere end 20 sprog.

Får du behov for flere funktioner, kan en faktureringsbruger hurtigt og effektivt opgraderes til en Uniconta bruger med adgang til de moduler og faciliteter, som du har behov for.

Vores kunder kan oprette fakturerings bruger her under

For oprettelse tryk her

 

 

Komplet økonomisystem gearet til vækst

Vogt dig for tarvelige efterligninger

Digitalisérer dine arbejdsgange, og reducerer manuelle processer

Vi benytter et af Danmarks bedste firma software nemlig Uniconta, grunden til dette valg er mange, først og fremmest er manden bag Uniconta jo ikke ny i branchen, vi har brugt hans programmer siden midt af 80-erne, hvor det siden blev stort med udviklingen af Concorde og C5 inden salget til Microsoft, så kort sagt findes der nok ikke andre med så stor ekspertise på området, økonomistyring i alle slags virksomheder til ethvert behov.

Uniconta er et komplet og moderne økonomisystem, der holder styr på alt fra regnskab, økonomi, debitor, kreditor, CRM, lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister, og hjælper din virksomhed til at blive digital. Det er gearet til at følge din virksomhed, uanset om der er tale om simpel bogføring og fakturering til kompleks styring af en international virksomhed.

Derfor har vi valgt Uniconta

  • Uniconta giver tidsbesparelse på daglige rutiner, søgninger, genfinding af bilag og dokumentation
  • Dine data er sikkert gemt i skyen. Alt er samlet ét sted, så du får et unikt og komplet overblik over hele din virksomhed
  • Let integration til mange andre systemer
  • Let at skifte fra C5, NAV og e-conomic
  • Tilpasses din virksomheds behov, så du ikke skal betale mere for det, du ikke bruger!
  • Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse
  • Flere og flere revisorer anbefaler Uniconta

Fuld fleksibilitet

Selvom Uniconta er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så vi kan tilpasse løsningen med dine egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

 

Uniconta kan arbejde for og med dig

Uniconta

Den letteste og bedste måde at få dine bilag ind i regnskabet er ved at scanne dem til en fil og sende den direkte til dit eget regnskab, og dine kreditor kan også selv sende dig dine fakturaer direkte til regnskabet, det er smart og spare tid for os og penge for dig, en bordscanner fylder ikke meget idag, du kan også bare tage et billede med din mobil telefon, mange printere har indbygget scanner, hvis du udfylder din mail som vist herunder, er der minimal bearbejding for bogholderen bag efter

Adressen er unik for dit firma og kan se således ud: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Emne bliver til posterings tekst og dato, Faktura nummer og beløb går ind på rigtig plads i kassekladen, hvis du oplyser det som dokument tekst.

 

En Scanner Apps kan klart anbefales, hvis du ikke bruger en rigtig bord scanner, bedste format at bruge er PDF, til indscanning af bilag

 

Tiny Scanner - PDF Scanner App

Klik her for You Tube video 

Android Scanner til din Android Smartphone eller tablet, bruger du Iphone findes der sikkert også en god Apps der.