Komplet økonomisystem gearet til vækst

Vogt dig for tarvelige efterligninger

Digitalisérer dine arbejdsgange, og reducerer manuelle processer

Vi benytter et af Danmarks bedste firma software nemlig Uniconta, grunden til dette valg er mange, først og fremmest er manden bag Uniconta jo ikke ny i branchen, vi har brugt hans programmer siden midt af 80-erne, hvor det siden blev stort med udviklingen af Concorde og C5 inden salget til Microsoft, så kort sagt findes der nok ikke andre med så stor ekspertise på området, økonomistyring i alle slags virksomheder til ethvert behov.

Uniconta er et komplet og moderne økonomisystem, der holder styr på alt fra regnskab, økonomi, debitor, kreditor, CRM, lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister, og hjælper din virksomhed til at blive digital. Det er gearet til at følge din virksomhed, uanset om der er tale om simpel bogføring og fakturering til kompleks styring af en international virksomhed.

Derfor har vi valgt Uniconta

  • Uniconta giver tidsbesparelse på daglige rutiner, søgninger, genfinding af bilag og dokumentation
  • Dine data er sikkert gemt i skyen. Alt er samlet ét sted, så du får et unikt og komplet overblik over hele din virksomhed
  • Let integration til mange andre systemer
  • Let at skifte fra C5, NAV og e-conomic
  • Tilpasses din virksomheds behov, så du ikke skal betale mere for det, du ikke bruger!
  • Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse
  • Flere og flere revisorer anbefaler Uniconta

Fuld fleksibilitet

Selvom Uniconta er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så vi kan tilpasse løsningen med dine egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

 

Uniconta kan arbejde for og med dig

Uniconta