Fakturering

Hvis du ønsker selv at fakturerer kan du vælge mellem flere forskellige standard fakturalayouts. Derudover kan de enkelte fakturalayouts tilpasses og ændres efter dine behov. og ønsker om logo på fakturaerne er selvfølgelig ikke noget problem, ligesom fakturaer kan sendes via e-mail og UIOUBL. Der kan faktureres på varenumre eller med fritekst linjer.

Du kan faktureres direkte i dit system enten via din smartphone/Tablet eller andet, mens du står ude ved kunden, kunden får sin faktura straks og den bliver automatisk bogført og gemt i regnskabet.

Fakturaer fra Uniconta systemet bliver sendt direkte som en PDF fil til kundens mail adresse, IKKE som et ink med download som ukorante regnskabs programmer ellers gør.

Du kan indsende (Købs)fakturaer og bilag til din egen Indbakke i systemet, hvor vi kan kontere direkte fra. Har du brug for at fakturere på flere sprog og i andre valutaer, er der rig mulighed for det. Uniconta understøtter mere end 20 sprog.

Får du behov for flere funktioner, kan en faktureringsbruger hurtigt og effektivt opgraderes til en Uniconta bruger med adgang til de moduler og faciliteter, som du har behov for.